17. tra 2014.

Chocolate bunny earrings / Fimo naušnice čokoladni zečeki

Hello everyone! Last week I've tried to make miniature chocolate bunnies. I've made them as earrings which I plan to wear on Easter :) I hope you like them! 


Pozdrav svima! Prošli tjedan sam pokušala napraviti minijaturne čokoladne zečiće od fimo mase, te sam ih odlučila zalijepiti na metalne iglice i napraviti od njih naušnice :) Naušnice su trenutno dostupne na FB stranici te u SHOPU!

2. tra 2014.

Polymer clay flower brooch / Cvjetni broš od fimo mase


Hello! I have made a polymer clay brooch as a gift. It was a good practice because this was my second time to sculpt flowers out of polymer clay. I've tried to make a texture of rose leaves as real as possible. I've sculpted freesia and rose.

Hi svima! Evo mog drugog pokušaja u oblikovanja cvijeća od fimo mase. Radi se o cvjetnom brošu, koji sadrži bijele frezije i ružicu. Listovi ruže djeluju kao podloga, budući da je potrebno nešto čvršće što bi pridržavalo cvijeće na okupu :)


This was my first try at sculpting miniature polymer clay flowers. They are yellow and rose tulips. I've made them as earrings.

Evo i prvog pokušaja u stvaranju minijaturnih cvjetova od fima. Mini buketići tulipana kao idealne proljetne naušnice :) Naušnice još uvijek traže novi dom a dostupne su na Facebook stranici ili u mom shopu.